Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera

SANT JORDI

Estimades famílies!

El món dels contes és un món molt atractiu pels infants i, a més, l’estona del conte es converteix en un moment màgic, d’aprenentatge i, sobretot, un instant on els infants i adults enforteixen vincles. Per això, durant el mes d’abril hem fet un seguit de propostes per treballar Sant Jordi, el dia del llibre, i potenciar d’aquesta manera la importància que li donam a la literatura des del centre.

Hem explicat la llegenda de sant Jordi, hem explicat que se celebra i com es fa la festa del llibre, hem fet punts de llibres, hem creat un conte inventat, ens hem endinsat a uns quants contes de dracs com: Paff era un drac màgic o El correu del drac, i a més, entre les dues classes hem pintat un drac gegant! Però la proposta més fantàstica de Sant Jordi ha estat: l’amic lector. Els alumnes de 6è de primària s’han preparat un conte i han vengut a explicar-li al seu respectiu amic lector de 3 anys. Ha estat molt emotiu veure com es relacionaven i el que els havia entusiasmat la proposta a tots els infants.

FOTOGRAFIES SANT JORDI